Hunor Faragasztó D3 125gr /db

1080 Ft

2010575551546
5999515552348
Forgalmazó:Anda Ker.Kft. Származási hely: EU
Egységár: 8 640,00 Ft/kg
#22GS

Cikkszám: 9736 Kategória:

Leírás

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
Vizes-diszperziós ragasztóanyag tömör- és puhafából készülő tárgyak és lapok ragasztására. Használható szerelésnél (köldökcsap, toldások ragasztása stb.) és felületragasztásra (furnérozás stb.). Az egyik ragasztandó felületnek feltétlenül nedvszívónak kell lennie.
 
TULAJDONSÁGOK
– szerves oldószert nem tartalmaz
– áttetszővé szárad
– hosszú nyitott idő, közepes présidő
– nagy kötési szilárdság
– D3 vízállóság (DIN EN 204 szerint)
 
FELHORDÁS
A ragasztandó felületekről távolítsa el az esetlegesen meglévő tapadást gátló anyagokat (olaj, gyanta stb.), a port és a szennyeződést. Ellenőrizze a fa előírt nedvességtartalmát. Felhasználás előtt a ragasztóanyagot alaposan fel kell keverni. Munkavégzéskor a ragasztó és a környezet hőmérséklete nem lehet +14 oC alatt. A ragasztó felhordása apró fogazású kenőlappal, ecsettel vagy gépi felhordó eszközzel (pl. ragasztó henger) történjen – az egyik vagy mindkét felületre. A felületeket pontosan kell illeszteni és megfelelő erővel összepréselni. Nyitott idő: kb. 10 – 12 perc, fehéredési pont: +6 oC. Kiadósság: 100–200 g/m2.
 
PRÉSIDŐ:
A présidő függ a ragasztásban résztvevő anyagok és a környezet hőmérsékletétől, a fa fajtájától, vastagságától, nedvességtartalmától, a ragasztó viszkozitásától, valamint az alkalmazott nyomás nagyságától. A gyakorlati tapasztalatok figyelembe vételével, a préselés időtartama min. 30 perc.
 
FONTOS TUDNIVALÓK
Az összeragasztott felületek megmunkálását legkorábban 24 óra elteltével lehet megkezdeni. Fagyveszélyes! Csatornába önteni nem szabad. A már megszáradt ragasztómaradvány háztartási hulladékként kezelendő.
 
ÖSSZETÉTEL
Polivinil-acetát kopolimer bázisú vizes diszperziós ragasztóanyag
 
FELHASZNÁLHATÓ
Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös helyen a gyártástól számított 12 hónapig. A gyártás dátuma a csomagolóanyagon olvasható